Hva er sider?

Sider er ment for å brukes når du skal legge inn informasjon som er viktig å ha tilgjengelig til enhver tid på nettstedet ditt. De inneholder alltid aktuelt innhold, der du ofte finner tekst, bilder, videoer eller andre mediefiler. Sider følger som oftest samme oppsett som resten av nettstedet. Det er vanlig å la sider stå som klikkbare lenker i navigasjonsmenyen og at menyvalgene er tilgjengelige fra alle visninger.

Sider ligner på innlegg ved at de både har titler og innhold, men ellers er det flere viktige forskjeller. De lever utenfor den vanlige blogg-kronologien, og brukes ofte til å presentere informasjon om deg selv, bedriften din eller nettstedet ditt.

Undersider

Sider som ikke er en forside (hjem) eller en landingsside til en kampanje, blir ofte referert til som undersider. Typisk omfatter dette sider som Om oss, Våre tjenester, Kontakt oss, osv. På en PlayBasic nettside er det vanlig at hele nettsidens innhold vises over en enkelt lengre side, ofte kalt for en "one-pager".

Hver side som opprettes vil ha sin egen adresse bak domenenavnet, f.eks. https://dinnettside.no/min-forste-side/. Dette vil si at hver underside har sitt eget sted på nettstedet.

For at siden du har laget skal være synlig for besøkende, må du lenke til den fra andre sider eller legge den til i menyen øverst. Ta gjerne kontakt med oss på support@playdesign.no hvis du ønsker å legge til sider eller gjøre justeringer i menyen.