Tjenester

Helt siden 2007 har vi skapt gjennomtenkte identiteter, brukervennlige nettsider og spennende emballasjedesign for ambisiøse gründere og etablerte bedrifter.

Identitet

Ved utvikling av identitet/brand er det viktig at den bygges på ekte verdier og en tydelig visjon. Gjennom vårt helt unike produkt, PlayProsessen, skaper vi en solid identitet som er gjennomtenkt og framtidsrettet. Vi leverer komplett identitetskart, kommunikasjon og strategi, helhetlig grafisk profil og ferdige designløsninger.

Se jobber vi har gjort innen identitet

Gründere

Vår populære Gründerpakke er utviklet for at gründere skal få en profesjonell start på virksomheten. I tett samspill med deg som gründer utvikler vi logo og identitet, kommunikasjon og design. Vi kan tilby nettsider som er spesielt tilpasset ditt gründerbehov, og vi har også bred kunnskap og lang erfaring med emballasjedesign.

Se jobber vi har gjort for gründere

Nettsider

Vi leverer visuelt attraktive nettsider med godt og riktig innhold (WordPress). Alle nettsider utvikles med fokus på kundens behov, brukervennlighet og digital synlighet. Nettsidene er selvsagt responsive, og tilpasses mobil, nettbrett og desktop. Enten du trenger en nettside eller nettbutikk, så vil vår support- og vedlikeholdspakke PlaySupport, sikre at nettsiden din er stabil og oppdatert (backup og vedlikehold).

Se nettsider vi har laget

Emballasjedesign

Vår store lidenskap utenom identitet er emballasjedesign. Vi jobber gjerne med kunder fra alle bransjer, men vårt spesialfelt er mat og drikke. Gjennom vår samarbeidspartner Det Norske Måltid har vi opparbeidet oss mye nyttig kunnskap og fått et stort nettverk innen bransjen. Husk at et godt og gjennomtenkt design bidrar til et forsprang i markedet.

Se jobber vi har gjort innen emballasje

Vi starter alltid med hvorfor

Vi engasjerer oss fullt og helt i hvert prosjekt og hver kunde. Hvem de er, hvilket behov kunden har, hva de skal formidle og det aller viktigste – hvorfor!

Uten en solid forankring i visjon og verdier finner man ikke frem til den riktige designløsningen for kunden. Målet vårt er å skape engasjerende merkevarer med personlighet, både for kunden selv – men også for målgruppen.

PlayProsessen

Hvilke fordeler gir PlayProsessen?

Design er mer enn glasuren på kaka – design er nøye gjennomtenkt og utformet for å skape følelser og engasjement hos kjøper. Når vi vet at gjennomtenkt design gir et forsprang, og at hele 80 % av forbrukerne tar avgjørelser basert på følelser foran fakta blir det enkelt å tenke seg til hvilke fordeler PlayProsessen kan gi deg som kunde.

Fordeler ved PlayProsessen?

  • Tydeliggjøring på hvorfor vi gjør det vi gjør.
  • Et produkt med lenger levetid og fleksibilitet
  • En tydeligere målgruppe
  • Budskap som treffer målgruppen bedre
  • Et design som skaper følelser og engasjement
  • Rett og slett et bedre sluttprodukt og resultat