Tjenester

Vi utvikler unike identiteter, attraktive nettsider og spennende pakningsdesign for etablerte bedrifter og ambisiøse gründere over hele landet. Hos oss finner du et bredt spekter av tjenester + våre utvalgte fokusområder som vi er ekstra flinke på.

Våre hovedtjenester

Men vi gjør også mye mer! Fortsett å scroll for å se hva annet vi gjør og hvordan vi jobber!

Design

Designkompetansen er vår grunnstein, og vi har lang erfaring med design for både trykk og skjerm. Eksempelvis: logoer, illustrasjoner, pakningsdesign, årsrapporter, brosjyrer, annonser og nettsider.

Digital

Vi kan tilby attraktive og brukervennlige nettsider, tjenester og rådgivning innen Google Ads og Analytics, hjelp til sosiale medier, animasjoner, digitale annonser og presentasjoner.

Sosiale medier

Vi har fokus på å være gode sosiale rådgivere, og kan tilby workshops med fokus på målsetning, strategi og innhold. Hos oss får du også skreddersydde kampanjer, konsept, annonsering m.m.

Animasjonsfilm

Bruk av animasjonsfilm er nyttig når man ønsker å få frem budskapet på en enkel og engasjerende måte. Vi kan levere animasjonsfilmer i de fleste stiler, lengder og format.

Illustrasjon

For de som ønsker produkt, kundereise, tjenester etc visualisert på en profesjonell måte, så kan vi hjelpe med utvikling av sett med egne illustrasjoner som er i tråd med bedriftens/produktets profil.

Foto & Film

Med eget profesjonelt fotoutstyr og flinke folk ligger alt til rette for gode produktbilder, portrettbilder, miljøbilder og film. Vi tar gjerne turen ut ved behov for bilder og/eller film på lokasjon.

Har du spørsmål om tjenestene våre eller vurderer et samarbeid med oss?
Ta kontakt med Ken Bakke+47 915 38 447 eller ken@playdesign.no

Våre fokusområder

Identitet

Ved utvikling av identitet/brand er det viktig at den bygges på ekte verdier og en tydelig visjon. Gjennom vårt helt unike produkt, PlayProsessen, skaper vi en solid identitet som er gjennomtenkt og framtidsrettet. Vi leverer komplett identitetskart, kommunikasjon og strategi, helhetlig grafisk profil og ferdige designløsninger.

Les videre om identitetsutvikling

GRÜNDER

Vår populære Gründerpakke er utviklet for at gründere skal få en profesjonell start på virksomheten. I tett samspill med deg som gründer utvikler vi logo og identitet, kommunikasjon og design. Vi kan tilby nettsider som er spesielt tilpasset ditt gründerbehov, og vi har også bred kunnskap og lang erfaring med pakningsdesign.

Les mer om Gründerpakken her

Nettsider

Vi leverer visuelt attraktive nettsider med godt og riktig innhold (WordPress). Alle nettsider utvikles med fokus på kundens behov, brukervennlighet og digital synlighet. Nettsidene er selvsagt responsive, og tilpasses mobil, nettbrett og desktop. Enten du trenger en nettside eller nettbutikk, så vil vår support- og vedlikeholdspakke PlaySupport, sikre at nettsiden din er stabil og oppdatert (backup og vedlikehold).

Les mer om nettsider her

Pakningsdesign

Vår store lidenskap utenom identitet er pakningsdesign. Vi jobber gjerne med kunder fra alle bransjer, men vårt spesialfelt er mat og drikke. Gjennom vår samarbeidspartner Det Norske Måltid har vi opparbeidet oss mye nyttig kunnskap og fått et stort nettverk innen bransjen. Husk at et godt og gjennomtenkt design bidrar til et forsprang i markedet.

Les mer om pakningsdesign

PlayProsessen

PlayProsessen starter alltid med hvorfor!Hvorfor gjør dere det dere gjør?

PlayProsessen hjelper oss å forstå hvem dere er, hvilke behov dere har, hva som bør kommuniseres og hvordan dere skal nå målene deres. Med innsikt og kunnskap fra PlayProsessen skaper vi solide merkevarer ved å utvikle gjennomtenkte identiteter som engasjerer målgruppen gjennom design, visuell historiefortelling og tydelig kommunikasjon.

Husk at design er mer enn glasuren på kaka – design er nøye gjennomtenkt og utformet for å skape følelser og engasjement hos kjøper. Hele 80 % av forbrukerne tar avgjørelser basert på følelser foran fakta – så et gjennomtenkt design vil gi et forsprang i markedet. PlayProsessen hjelper din bedrift med å skape engasjement og tillit hos kjøper av dine produkter og tjenester!

PlaYprosessen består av 3 steg

Bli kjent & kartlegging

I denne fasen samles vi til en workshop vi kaller Lytte & lære hvor vi har som mål å bli best mulig kjent med dere. I etterkant av workshop utvikler vi i samarbeid et komplett identitetskart som oppsummerer verdigrunnlaget deres, hva dere driver med, mål for fremtiden m.m.

Strategi & kommunikasjon

I fase 2 defineres målgrupper, budskap, kanaler, stil m.m. Dette gir deg som kunde et strategisk kommunikasjonsverktøy som bidrar til en helhetlig og målrettet kommunikasjon. Hva skal vi si, hvem skal vi si det til – og hvor skal vi kommunisere?

Design & ferdigstilling

Hvordan skal vi se ut og hva skal produseres? Nå er tiden moden for å skape visuelle elementer som kommuniserer og skaper engasjement hos målgruppene deres. Du vil sitte igjen med en komplett visuell identitet basert på identitetskart, strategi og kommunikasjon.

Fordeler med PlayProsessen

  • Et design som skaper følelser og engasjement
  • Rett og slett et bedre sluttprodukt og resultat
  • Tydeliggjøring av hvorfor vi gjør det vi gjør
  • Et produkt med lang levetid og fleksibilitet
  • Godt definerte målgrupper
  • Budskap som treffer målgruppen

Har du spørsmål om PlayProsessen, fokusområdene eller våre tjenester?
Ta kontakt med Ken Bakke+47 915 38 447 eller ken@playdesign.no