• Brukervennlig design
 • Fleksibel løsning_____
 • Bygget av designere
 • One-page oppsett__
 • Kan bygges på senere_______.
 • Oppdateringer & vedlikehold
 • Brukervennlig design
 • Fleksibel løsning
 • One-page oppsett
 • Bygget av designere
 • Kan bygges på senere
 • Oppdateringer & vedlikehold

Hvorfor velge PlayBasic?

PlayBasic er en spesialdesignet grunnpakke for gründere og små etablerte bedrifter. Vi har utviklet produktet med fokus på salg, design og brukervennlighet. PlayBasic er utviklet av våre designere, som har lang erfaring innen salg og merkevarebygging. Med PlayBasic kommer du raskt og billig på nett, og løsningen kan utvides med ekstra innhold og funksjonalitet om ønskelig. Dere leverer innhold, og vi bygger nettsiden!

Passer PlayBasic min bedrift?

Vi har spurt gründere og små etablerte bedrifter om hva en perfekt nettside er for dem. Svaret var tydelig – en perfekt nettside er enkel, men samtidig fleksibel, selgende og speiler identiteten på en god måte. Med dette som utgangspunkt startet vi utviklingen av PlayBasic. Resultatet ble en one-pager – med en fleksibel løsning for ekstra utvidelser om ønskelig. Vi er opptatt av god dialog gjennom hele prosessen, og det beste resultatet skapes sammen med våre designere.

Bilde: Tre lekre designeksempel på rimelige nettsider (PlayBasic)

Vi legger en plan

Dere leverer innhold

Vi bygger nettsiden

Vi lanserer nettsiden

Dere får tilgang

Hvordan fungerer det?

Sammen ser vi på deres behov og ønsker – både av innhold og design, samt planlegger fremdrift. Deretter, med vår veiledning, klargjør dere tekst, bilder og annen nødvendig informasjon. Når vi har mottatt alt innhold fra dere vil vi bygge nettsiden basert på dette innholdet, samt designretningen vi har blitt enig om. Deretter vil vi, etter avtalt dato og godkjenning fra dere, lansere nettsiden på deres domene – samt gi dere bruker-tilgang til nettsiden og opplæringsressurser. Enklere blir det nesten ikke!

Vi legger en plan

Dere leverer innhold

Vi bygger nettsiden

Vi lanserer nettsiden

Dere får tilgang

Kom i gang – be om tilbud!

Klikk på knappen under, så tar vi kontakt med deg for et helt uforpliktende tilbud

Kom i gang –be om tilbud!

Klikk på knappen under, så tar vi kontakt med deg for et helt uforpliktende tilbud

PlayBasic – Grunnpakken

PlayBasic er en fleksibel løsning som består av en grunnpakke med utskiftbare moduler. En rask og billig nettside! Dere velger hvilke moduler grunnpakken skal bestå av, men dere kan også utvide grunnpakken med ekstra moduler eller funksjonalitet.

Pris PlayBasic Grunnpakke – kr 24 950,-*
* prisen kan variere basert på valg av ekstra funksjonalitet

Bestill tilbudSpørsmål? Kontakt oss her

PlayBasic – Grunnpakken

PlayBasic er en fleksibel løsning som består av en grunnpakke med utskiftbare moduler. Dere velger hvilke moduler grunnpakken skal bestå av, og om dere ønsker å utvide grunnpakken med ekstra moduler eller funksjonalitet. En rask og billig nettside!

Pris PlayBasic Grunnpakke
kr 24 950,-*

* prisen kan variere basert på valg av ekstra funksjonalitet

Bestill tilbudSpørsmål? Kontakt oss her

Referanser

Dette sier våre kunder

Vi tilpasser PlayBasic nettsiden til din bedrift

Klikk på bildene under for å se eksemplene!

Eksempel 1

Orangeriet – et eksempel på hvordan PlayBasic kan benyttes av f.eks. kaféer og små restauranter, med både åpningstider og prislister.

Eksempel 2

Pluss Minus Regnskapsbyrå – et eksempel på hvordan PlayBasic dekker alle de vanligste behovene for en nyoppstartet bedrift.

Eksempel 3

Høgtinden – et eksempel på en PlayBasic nettside med nettbutikk. Et godt utgangspunkt for de som ønsker å starte rolig, med mulighet for utvidelse.

Med fokus på bruker­vennlighet

Vi fokuserer på brukervennlighet, synlighet, salg og design i produktet PlayBasic. Løsningen er tilpasset mobil, nettbrett og desktop. Nettsiden blir godt ivaretatt gjennom vår PlaySupport ordning, noe som gjør at siden din blir sikrere mot hackere og nedetid. PlayBasic skal være enkel å navigere seg rundt i, og den skal hjelpe kundene til raskt å finne informasjonen de er på jakt etter.