Nettsider

En god nettside er et effektivt salgsverktøy, og kan spille en stor rolle i markevarebyggingen for din bedrift. Ved å legge litt strategisk tenking bak design, innhold og struktur vil du kunne øke sjansene for at nettsiden bidrar positivt.

Hvem håper du skal besøke deg på nett?

Enten du planlegger å lage en helt ny nettside eller du kunne ha tenkt deg et redesign av den gamle, så er det viktig at du definerer målgruppen og setter et konkret mål for nettsiden. Dette kan vi hjelpe deg med, slik at veien til mål ikke blir unødvendig lang og potensielt kostbar. Ved å ta bevisste valg innen brukeropplevelse, design og funksjonalitet vil du kunne få en nettside som «jobber» for å nå definerte målsetninger.

Visuelt attraktiv med engasjerende innhold

Vi kan tilby attraktive og brukervennlige nettsider hvor innholdet presenteres på en måte som engasjerer – enten du har alt av innhold fra før eller starter med blanke ark. Det er mange grep som kan tas på det visuelle – skal nettsiden være minimalistisk, leken, luksuriøs, retro, forretningsrettet, tradisjonell, moderne..? Uansett hvilken retning som er riktig for din bedrift vil vi løse dette slik at både det visuelle og budskapet er engasjerende for målgruppen.

Wordpress & support

Vi bygger alle nettsider i Wordpress, og har over 10 års erfaring med å bygge brukervennlige nettsider i denne publiseringsløsningen . Alle nettsider utvikles med fokus på kundens behov, brukervennlighet og digital synlighet. Nettsidene er selvsagt responsive, og tilpasses mobil, nettbrett og desktop. Enten du trenger en nettside eller nettbutikk, så vil vår support- og vedlikeholdspakke PlaySupport, sikre at nettsiden din er stabil og oppdatert (backup og vedlikehold).

erfaring & samarbeid

På huset har vi en fin blanding av de unge fremadstormende og de kloke seniorene – samlet sett over 90 års erfaring fra kreativ bransje. Vi liker best å jobbe sammen med kundene våre, slik at vi drar nytte av begge parters kompetanse og erfaring. Et inkluderende samarbeid bidrar også til økt følelse av eierskap til den nye identiteten. Hos oss skal alle kunder føle seg hørt, ivaretatt og respektert!

Kunne du tenkt deg å ta en uforpliktende vurdering av bedriftens behov på nett og hvordan din bedrift kan fremstå attraktiv og interessant?

Kontakt oss

Nettsider og nettbutikker

En god nettside eller nettbutikk er et effektivt salgsverktøy for dine produkter og tjenester. Fokus på brukervennlighet, strategisk tenking bak design, innhold og struktur gir en større sjanse for at nettsiden bidrar positivt til økt salg og merkevarebygging.

PLAY BASIC - rask og rimelig

Play Basic passer for gründere og mindre etablerte bedrifter, og pakken inneholder det grunnleggende av det en skal forvente av en nettside. Vi har utviklet et malbasert produkt med fokus på design og brukervennlighet. Produktet er utviklet av våre designere, og kan utvides med ekstra moduler om ønskelig. Play Basic er et supert alternativ for dere som ønsker en enkel nettside raskt og rimelig.

Kontakt oss om PLAY BASIC

PLAY GRÜNDER - spesielt tilbud til gründere

Play Gründer er et tilbud vi gir til gründere som er i etableringsfasen, eller som har holdt på i maksimum ett år. Vi tilbyr en brukervennlig nettside og/eller i kombinasjon med en nettbutikk. Pakken er mer fleksibel enn Play Basic da den ikke er malbasert. Bedriftens identitet kan derfor prege det visuelle uttrykket i større grad, og vi kan “skreddersy” en pakke spesielt for din bedrift.

Kontakt oss om PLAY GRÜNDER

PLAY ETABLERT - nettside / nettbutikk

Play Etablert er tilpasset bedrifter som har drevet på i noen år, og som nå trenger en ny og mer brukervennlig nettside og/eller i kombinasjon med en nettbutikk. Pakken er mer fleksibel enn Play Basic da den ikke er malbasert. Bedriftens identitet kan derfor prege det visuelle uttrykket i større grad, og vi kan “skreddersy” en pakke spesielt for din bedrift.

Kontakt oss om PLAY ETABLERT

Relevante blogginnlegg

Foto: Team som lager skisser.

Hvordan bygge en god nettside

En god nettside kan være et utrolig effektivt salgsverktøy for din bedrift. Men i dag holder det ikke bare med at…

Les hele innlegget

Universell utforming

Alle skal ha lik tilgang på informasjon, enten det er innen design, arkitektur eller byplanlegging. Fra 1. juli 2014 er…

Les hele innlegget