GTI Friidrett

Nettside

Kunde: GTI-Friidrett
Design: PlayDesign Studio

Nettside

GTI Friidrett er et velorganisert arrangement, med tonnevis av god stemning, enten du løper langt eller kort. Ute i løypa vil du treffe mange engasjerte funksjonærer, som viser deg vei, gir deg drikke og heier deg frem. Opplev den spente stemningen før start, gleden av å vinne over seg selv underveis i løpet, og rusen av å krysse mållinja du også. Må oppleves!

Stavanger Marathon

Stavanger Marathon er et velorganisert arrangement, med tonnevis av god stemning, enten du løper langt eller kort. Ute i løypa vil du treffe mange engasjerte funksjonærer, som viser deg vei, gir deg drikke og heier deg frem. Opplev den spente stemningen før start, gleden av å vinne over seg selv underveis i løpet, og rusen av å krysse mållinja du også. Må oppleves!

3-Sjøersløpet

3-Sjøersløpet er et av Norges kjekkeste arrangement å være med på. Få med deg den spente stemningen når 3500 skal ut og løpe. Følg en av våre dyktige fartsholdere. De hjelper deg til å holde riktig fart underveis i løpet, slik at du kan nå ditt mål. Løypa er både variert og vakker. Bli med på en sightseeing av noe av det beste Stavanger har å by på. Ute i løypa er det masse folk, flagg og musikk. Kanskje årets kjekkeste løp å være med på