FLAM

Visuell identitet - Nettside

Kunde: FLAM
Design: PlayDesign Studio
Illustrasjon: PlayDesign Studio

Et bedre samfunn for alle

FLAM er en frivillig organisasjon som jobber for inkludering, likeverd og samhold. Grunnholdningen i FLAM er at alle har rett til hjelp, forståelse og trygghet, uavhengig av etnisitet, religion og livssyn. I arbeidet med utviklingen av ny identitet og nettside har det derfor vært viktig å tydeliggjøre den medmenneskelige omsorgen, og viktigheten bak jobben menneskene i FLAM gjør. 

Konseptet bak den nye profilen er bygget på sentrale styrker ved organisasjonen. Blant annet områdene som handler om inkludering, omsorg, trygghet og tillit.

Designet er utviklet med utgangspunkt i vår Playprosess,  som er vår 3-fase-verktøy, som vi tar i bruk for å komme fram til en godt forankret identitet og tilhørende kommunikasjon. Er du nysgjerrige på hvordan PlayDesign jobber med slike prosjekter?  Les gjerne litt om det her PlayProsessen.

Visuell identitet

Selve logosymbolet består av bokstavene FLAM, som danner formen av et ansikt og kan minne om linjene i et fingeravtrykk. Det har vært viktig å få frem engasjementet som ligger bak alt det organisasjonen driver med og bidrar til. Aktivitetstilbud for familier og barn er et viktig virkemiddel for å bringe mennesker sammen. De enkle illustrasjonene skal bygge opp under dette. Med en barnlig og lett strek, brukes illustrasjonene som støtteelementer der det er naturlig.

Nettside

I tett samarbeid med kunden, har vi utviklet en ny nettside, som neste steg i prosessen. Løsningen ble en oversiktlig og informativ side, som samsvarer godt med den visuelle profilen. Ta gjerne en titt på den nye siden her.