Gründer

Vi har alltid hatt et sterkt ønske om å hjelpe gründere oppnå sine drømmer, og har fra første dag som byrå tilbudt en rimelig og kvalitetsbevisst “Gründerpakke”. Tilbudet ble veldig godt mottatt, og er fortsatt svært populært blant gründere.

Gründerpakken inneholder vanligvis logo & identiet, salgsmateriell, nettside, skilting og pakningsdesign. Hvordan ser din Gründerpakke ut?

Ta kontakt for pristilbud

En flying start

Vår populære Gründerpakke er utviklet for at gründere skal få en best mulig start på virksomhetens drift. I tett samspill med deg som gründer utvikler vi logo, identitet, kommunikasjon og design som kan bidra til å gi bedriften en flying start. Vi tilbyr rimelige løsninger for nettsider og nettbutikker spesielt tilpasset dine behov som gründer. Skulle du ha behov for pakningsdesign, så har vi bred kunnskap og lang erfaring innen dette feltet også.

Du er unik

Hvorfor være som alle andre, når du kan være annerledes? Vi hjelper deg med å finne et unikt og riktig uttrykk for din bedrift og/eller produkt. Utstyrt med en visuell identitet som skiller seg ut, og et engasjerende budskap vil du øke sjansen for å vise igjen i markedet. Hos oss tar vi deg gjennom PlayProsessen som sikrer en identitet dypt forankret i bedriftens grunnmur og verdigrunnlag, og som vil bidra positivt i merkevarebyggingen.

PlayProsessen

PlayDesign Studio har lang erfaring med utvikling av sterke og unike identiteter. Selv om vi aldri blir utlært vil vi påstå at vi begynner å bli ganske så gode på dette, og for å kvalitetssikre de identitetene vi leverer har vi utviklet vår egen 3-stegs-prosess som vi kaller PlayProsessen. Prosessen er skalerbar slik at den passer for både små og store bedrifter, og til de fleste budsjett.

erfaring & samarbeid

På huset har vi en fin blanding av de unge fremadstormende og de kloke seniorene – samlet sett over 90 års erfaring fra kreativ bransje. Vi liker best å jobbe sammen med kundene våre, slik at vi drar nytte av begge parters kompetanse og erfaring. Et inkluderende samarbeid bidrar også til økt følelse av eierskap til den nye identiteten. Hos oss skal alle kunder føle seg hørt, ivaretatt og respektert!

Hva med en uforpliktende prat om hvordan vi kan bidra til at din bedrift fremstår attraktiv, riktig og profesjonelt, slik at dere unngår å bli valgt bort av potensielle kunder.

Kontakt oss

Relevante blogginnlegg

Hvordan vinne kundens oppmerksomhet i butikkhylla?

Kampen om oppmerksomhet i butikkhylla kan være overveldende for mange produsenter. Kjente merkevarer kjemper mot…

Les mer

Våre 10 beste tips til markedsføring på sosiale medier

I dagens samfunn lever vi minst like mye på sosiale medier som i virkeligheten og markedsføring på sosiale medier er…

Les mer