MooGoo Ice Cream House

Visuell identitet – Pakningsdesign – Illustrasjon – Print

Kunde: MooGoo Ice Cream House
Design: PlayDesign Studio
Illustrasjon: PlayDesign Studio

Skap gode barndomsminner

MooGoo Ice Cream House skal tilby iskrem til hele familien. De gir deg et bredt utvalg av både iskrem og toppings, slik at du kan lage din favoritt. De åpnet sitt første sted i Kirkegaten i Stavanger sentrum i 2017. Rosafargen på huset ble en «snakkis» i lokale medier, og det bidro til økt markedsføring slik at flere fikk øyne opp for isbaren. I 2020 åpnet de isbar nummer to i Sandnes Sentrum.

PlayDesign fikk i oppdrag å utvikle både navn, logo og visuell identitet, samt skilting, bekledning, pakningsdesign og menyer. Konseptet var helt nytt, og vi jobbet sammen med gründerne for å skape isbarens posisjon i markedet. 

Foto: Kristin Gjelsvik

Konseptet var først og fremst inspirert av typisk amerikansk iskrem; god is med masse godt i! Godteri, strøssel og saus. MooGoo skulle være en plass for hele familien, med noe for enhver smak. Den store menyen sørger for variert og tilpasset utvalg.

Etter å ha skapt et solid identitetskart som stadfester hvem MooGoo er og hva de står for, gjaldt det å overføre disse elementene til noe visuelt. MooGoo skulle være frisk og innbydende, og dermed falt valgene på et friskt, iøynefallende fargepalett med morsomme figurer som skaper en tydelig personlighet. 

Den visuelle identiteten ble en kombinasjon av friske farger, logo, illustrasjoner og mønster kombinert med et lekent og informativt språk på emballasje og flater.