Storhaug Unlimited

Nettside

Kunde: Storhaug Unlimited
Design: PlayDesign Studio

Storhaugs nabolagsinkubator

Storhaug Unlimited er en nabolagsinkubator som bevilger støtte til sosiale entreprenører og deres idéer og engasjement for å løse sosiale utfordringer. De tror på sosial verdiskaping og positiv endring ved å gi lokale beboere mulighet til å prøve, gjøre og bygge egne løsninger og bedrifter.

Nye nettsider

Vi har vært så heldige å få utvikle de nye nettsidene i godt og tett samarbeid med kunden. Formålet med de nye nettsidene er å spre kunnskap om Storhaug Unlimited, øke forståelsen av hva de driver med, og ikke minst få folk til å engasjere seg og søke om støtteordninger.

Vårt arbeid

I prosessen med de nye nettsidene har vi foretatt en grundig gjennomgang av alt innhold, for å kunne utvikle en ny intuitiv struktur og et behagelig oppsett. Det skal være lett å finne frem og lett å forstå hva dette går ut på. Underveis ble også  navngivning i hovedmenyen omdefinert, og nyttige call-to-action-elementer ble lagt til. Den visuelle utformingen er basert på kundes eksisterende profilelementer som er «trappen», et sett med illustrasjoner og fargepalett. Med utgangspunkt i disse elementene jobbet vi frem et uttrykk som vi synes passer godt til denne typen organisasjon, og til Storhaug som bydel. Knappene nedenfor er klikkbare og tar deg inn til ulike deler av de nye nettsidene til Storhaug Unlimited

Enkelt for kunden

De nye sidene kan enkelt redigeres av kunde selv, som nå kan legge ut egne nyheter, events og ellers oppdatere og redigere i øvrig innhold. Sidene inneholder også et søknadsskjema hvor aktuelle kandidater kan sende inn søknader om støtte.