Silje Natland

Visuell identitet
Nettside

Kunde: Silje Natland
Design: PlayDesign Studio
Foto:  PlayDesign Studio

Silje Natland Logo

Den feminine kraften

Silje Natland er et innovativt designstudio som skaper unike kreasjoner og sanseopplevelser innfusjonert med historie, spirituell mening og sjel. Kreasjonene hun lager er en hyllest til kvinnen og den feminine kraften.

 

Hun ønsket en annerledes og personlig, men samtidig en eksklusiv og feminin identitet til bedriften, så vi lot identitetsbærerene bli en illustrasjon av Silje Natland og hennes egen underskrift, gjennomgående i alt markedsmateriell sammen med en fargepalett med ekslusivt preg.

Silje Natland gavekort

PlayDesign Studio har bidratt til å finne den visuelle identiteten som skal gjenspeile verdiene og visjonen Silje Natland har.

Silje Natland visittkort
Silje Natland pose

Identiteten har som mål å skape et visuelt univers som både er feminint, eksklusivt og sensuelt – med stor vekt på detaljer og kvalitet.

Silje Natland signet
Silje Natland kjolepose

«Min visjon er å bevege verden. For å bevege verden må jeg bevege mennesker.For å bevege mennesker må jeg bevege hjertene deres.For å bevege hjertene må jeg bevege eller røre ved følelser og sanser.For når et menneske er rørt – kan det igjen gå ut å bevege verden.»

PlayDesign Studio har frem til nå fått utvikle følgende: visuell identitet, gaveposer, esker, silkebånd, silkepapir, gavekort, visittkort, signet med monogram, fasadedekor og nettside.