House of Yarn

Kataloger

Kunde:
House of Yarn
Dale Garn
Du Store Alpakka
Gjestal Garn

Design:
PlayDesign Studio

Garn til folket!

House of Yarn er et norsk merkevarehus og totalleverandør av kvalitetsgarn, design og accessoirer til faghandel og kjedebutikker. Deres garn-brands er blant Norges mest kjente og populære, og består av Dale Garn, Du Store Alpakka, Gjestal Garn og Knit at Home. Dale Garn har helt siden 1879 levert produkter av høy kvalitet, og sitter i dag på en samling av historiske mønstre og nasjonale skatter.

Som en del av House of Yarns relansering og oppgradering av sine brands og produkter, har PlayDesign Studio vært med og fornyet logoer og identiteter til alle brands. Vi har bidratt med totaldesign av kataloger, oppskrifter, brosjyrer, plakater og banderoler. Kataloger produseres i tett dialog med kunde, fotograf og stylist, og skal alltid gi en optimal miks av dagens motebilde, gjerne inspirert av merkevarehusets mange skattekister med historiske oppskrifter.

Katalogene trykkes på et papir som gir god fargegjengivelse av garn, og er med sine flotte design gjenstand for å bli samleobjekter hos strikkeglade mennesker.