SoMe

De fleste bedrifter ønsker å lykkes på sosiale medier (SoMe), men de mangler verktøy, kapasitet og kunnskap rundt innholdsproduksjon. PlaySoMe er en tjeneste som hjelper bedrifter med strategiarbeid, planlegging, tilgang til gode verktøy og deling av nyttig kunnskap. Vi bistår også med utvikling av design og innhold.

Pakketilbud

PlaySoMe— strategi & kommunikasjonsplan

PlaySoMe er en tjeneste tilpasset bedrifter med fokus på å bygge sin merkevare via sosiale medier og som ønsker hjelp til å utvikle en tydelig strategi og plan for å iverksette sin egen satsing. Med fokus på innholdsmarkedsføring, gode verktøy og planlegging, hjelper vi din bedrift til å bli mer synlig digitalt – både organisk og betalt. Gode tips og råd, samt nyttig informasjon om digital markedsføring på sosiale medier er selvsagt inkludert i pakken. Altså, alt du trenger for å få en god start på din SoMe-satsing.

Fase 1 — Workshop
Vi inviterer dere til en kreativ workshop rundt deres SoMe-satsing, hvor vi blir bedre kjent med dere og definerer mål og behov.

Fase 2 — Strategi og kreativitet
Vi utvikler en tydelig strategi, handlingsplaner og kreativt innhold til valgte SoMe-kanaler, som skal bidra til at du og bedriften når målet.

Fase 3 — SoMe-verktøy
Vi leverer et SoMe-verktøy som hjelper deg til å finne en tydelig strategi, legge gode planer og skape en overordnet kommunikasjon i tråd med bedriftens visjon og verdier. PlaySoMe inneholder også tips og råd, samt masse nyttig informasjon om sosiale medier som garantert kommer til nytte.

PlaySoMe— verktøykasse

PlaySoMe-verktøyet kan kjøpes av bedrifter som ønsker å gjøre jobben helt selv. Da kjøper dere en verktøykasse som vil hjelpe dere i arbeidet med å utvikle et mål, en strategi, ta riktige kanalvalg, skape en overordnet kommunikasjon og legge gode planer.

Verktøykassen er utviklet slik at dere selv kan gjøre jobben, og med både god veiledning og tips i dokumentet, så skal det være tydelig hvordan dere går fram i de forskjellige fasene. Det kan være smart å bruke de samme fasene som i “PlaySoMe – Strategi og kommunikasjonsplan” tjenesten vår, og om dere er flere som skal være med i utviklingen kan det være lurt at én i gruppen er fasilitator. Sett av god tid, og husk at dette arbeidet skal være gøy å utvikle, og gøy og jobbe med.

Gode tips og råd, samt nyttig informasjon om digital markedsføring på sosiale medier er også inkludert. i tjenesten, Altså, alt du trenger for å få en god start på din SoMe-satsing.

SoMeProsessen

HVORFOR SKAL BEDRIFTEN VÆRE PÅ SOSIALE MEDIER?

Tar du sjansen på ikke å være tilstede i sosiale medier? Utviklingen i sosiale medier utvikler seg i et forrykende tempo. Smarte bedrifter vet å utnytte seg av alle mulighetene sosiale medier byr på. Sosiale medier driver mer trafikk til hjemmesiden din, og ved å engasjere seg på sosiale medier vil du lære å kjenne kundene dine på en helt ny måte. Historiefortelling har vist seg å være et sterkt virkemiddel på sosiale medier.

Har du en tydelig strategi og plan, og bruker tiden effektivt, så kan sosiale medier være en kostnadseffektiv måte å få ut viktige budskap på. Det blir som å ha din egen nyhetskanal. “Alle” er på sosiale medier, og du bygger din merkevare hver gang du er aktiv. Ved riktig bruk vil sosiale medier bidra til sterkere merkelojalitet hos dine kunder.

Så vårt råd til deg er, at uansett hvilken bransje du jobber i, er sosiale medier en arena du bør utnytte maksimalt. Det gir resultater på bunnlinjen. Og det er målbart! Så du gjør lurt i å komme i gang.

erfaring & samarbeid

På huset har vi en fin blanding av de unge fremadstormende og de kloke seniorene – samlet sett over 90 års erfaring fra kreativ bransje. Vi liker best å jobbe sammen med kundene våre, slik at vi drar nytte av begge parters kompetanse og erfaring. Et inkluderende samarbeid bidrar også til økt følelse av eierskap og gjennomføringsevne. Hos oss skal alle kunder føle seg hørt, ivaretatt og respektert!

Kunne du tenkt deg å ta en uforpliktende prat rundt deres SoMe-satsing, så send gjerne en e-post eller ring oss i dag.

Kontakt oss

Relevante blogginnlegg

Våre 10 beste tips til markedsføring på sosiale medier

I dagens samfunn lever vi minst like mye på sosiale medier som i virkeligheten og markedsføring på sosiale medier er…

Les hele innlegget