Hvem er vi?

PlayDesign Studio er et designbyrå i Stavanger, med et stort hjerte for både små og store kunder. Som regionens første designbyrå, har vi helt siden starten av 2007, fokusert på å utvikle merkevarer for våre kunder. Vi består i dag av ni kreative sjeler, som alle er drevet av personlig engasjement, verdiskaping og gode historier. Våre satsningsområder er visuell identitet, nettsider og emballasjedesign. Sammen skaper vi gode og gjennomtenkte løsninger som engasjerer.

Dette har vi gjort

En av våre kjekkeste samarbeid er faktisk med en is-produsent, nemlig MooGoo Ice Cream House. Her jobba vi med både navn, visuell identitet og emballasje.

Se prosjektet

Vi fikk æren av å re-designe all emballasje til Lyngnes Gård sine juicer. Resultatet ble en fargerik og fresh look.

Se prosjektet

Vi har bidratt med å utvikle en etikett-familie til et helt sortiment av produkter for Chili Chocolate. Da hvert produkt har sin unike palett av smaker, ville vi skape en identitet som løfter frem det unike i hvert produkt.

Se prosjektet

Hvorfor oss?

Merkevarer med personlighet

Vi skaper solide merkevarer gjennom grafisk design, visuell historiefortelling og tydelig kommunikasjon. For å skape en effektiv emballasje fokuserer vi på emosjonelt design, ved å frembringe positive følelser gjennom begeistring, overraskelser, forventninger – og ikke minst attraktive personlighetstrekk. Et godt samarbeid mellom designer og produsent hvor kunnskap deles, resulterer ofte i utvikling av merkevarer som varer over tid og som har riktig emballasje.

Modig utfordrer

Som Stavangers første designbyrå, har vi alltid hatt fokus på å utfordre oss selv og våre kunder til å være modige og annerledes. Vi må tørre å ha litt «guts» for å kunne utvikle oss selv og våre kunder. Hvorfor være som alle andre, når du kan være annerledes? Som byrå har vi ofte gått mot strømmen, og vi mener at nettopp dette har vært vår største suksess. Vi ønsker også å utfordre våre kunder til å ta modige valg.

Lidenskap for faget

Samtlige av våre ansatte er utdannet i hvert sitt fagfelt innen design. Vi engasjerer oss fullt og helt i hvert prosjekt og hver kunde, og går gjerne «the extra mile» for å oppnå best mulig resultat. Vi bruker tid og ressurser på å bli godt kjent med kunden og deres bedrift. Dette bruker vi som i vårt arbeid for å skape resultater for våre kunder som treffer målgruppen.

Personlig byrå

Vår designere blir raskt engasjert i prosjekter, og det blir veldig ofte personlig – på en godt måte! Vårt personlige engasjement har blitt omtalt som svært positivt. Våre kunder kommer i direkte kontakt med våre designere, og blir godt tatt vare på. Vi er opptatt av å ha god og åpen dialog med våre kunder og samarbeidspartnere, være inkluderende og oppriktig interessert i hva som skjer rundt oss.

Erfaring og nysgjerrighet

Siden 2014 har emballasjedesign vært et satsningsområde for oss. Vi har gjennom årene opparbeidet oss svært god erfaring innen emballasjedesign i flere bransjer – spesielt innen mat- og drikkeprodukter. Vi er alltid på jakt etter nye spennende løsninger, og vår nysgjerrighet bidrar til mer erfaring. Gjennom vårt tette samarbeid med Det Norske Måltid over flere år, så har vi opparbeidet oss nyttig kunnskap og fått et stort nettverk innen bransjen.

Konkurransedyktige priser

Gjennom vår erfaring, kompetanse og nettverk har vi skapt gode prosesser og metoder for å utvikle riktig og effektiv emballasje til våre kunder. Hos oss snakker dere direkte med designeren som utfører arbeidet. Ingen fordyrende eller tidkrevende mellomledd. Dette har resultert i kort vei til bestemmelser og gode arbeidsmetodikker som hjelper oss til å utføre et godt stykke arbeid innenfor varierte budsjetter.

Vil du leke med oss?

Ta kontakt med Ken da vel! Du kan nå han på tlf 915 38 447 eller på ken@playdesign.no.