The Nordic Alphabet

Kunde: The Nordic Alphabet
Design: PlayDesign Studio
Foto:  PlayDesign Studio

Inspirerende gründere

The Nordic Alphabet er en lokal gründer i Stavanger som selger nordiske produkter som er inspirert fra alle verdens land og kulturer.

Norden har sin egen stil når det gjelder mat og design, men denne stilen er i ferd med å forandre seg mener The Nordic Alphabet. Vi blir stadig påvirket av våre reiser og våre nye landsmenn. Så, nå jaktes det på den nye nordiske smaken.

PlayDesign har utviklet en visuell identitet som bygger opp under The Nordic Alphabet sitt viktige fokusområde, og gjør det på en spennende og humoristisk måte. Identiteten består av logo, grafiske elementer, farger, typografi og tekst, som benyttes på flere forskjellige markedsflater

Et fleksibelt design gjør at det enkelt kan brukes på de ulike emballasjeløsningene. Dette var viktig da produktene ofte varierer i størrelse og format, og for at helheten skulle være ivaretatt.

Fargekartet er bygget opp med tanke på at The Nordic Alphabet skal ha et stort spekter av varer i sitt sortiment. Foruten et rikt fargekart er fargen sort gjennomgående i hele profilen. Denne fargen er bevisst valgt for å fremheve produktet og samtidig få et eksklusivt og internasjonalt preg på merkevarens utrykk.

Klar for nye eventyr?

Ring oss, send en e-post eller stikk innom vårt studio for en uformell drøs over en kopp som varmer.
Du er alltid velkommen!