GARNPAKKE OG KATALOG

Emballasjedesign

Kunde: House of Yarn / Dale Garn
Design: PlayDesign Studio
Foto: PlayDesign Studio og Bitmap

GARNPAKKE OG KATALOG

Emballasjedesign

Kunde: House of Yarn / Dale Garn
Design: PlayDesign Studio
Foto: PlayDesign Studio og Bitmap

DALE GARN OG DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN

House of Yarn er et norsk merkevarehus og totalleverandør av kvalitetsgarn, design og accessoirer til faghandel og kjedebutikker. Deres garn-brands er blant Norges mest kjente og populære: Dale Garn, Du Store Alpakka, Gjestal Garn og Knit at Home.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dale Garn har helt siden 1879 levert produkter av høy kvalitet, og sitter i dag på en samling av historiske mønstre og nasjonale skatter.

I forbindelsen med lanseringen av filmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» av Thorbjørn Egner, inngikk Dale Garn en avtale om å designe de offisielle genserne til filmen. Løsningen ble en garnpakke som bestod av oppskrift, garn og merker til genserne – alt pakket pent inn i nydelige kofferter.

PlayDesign Studio stod for design av koffert, lagde lekne og flotte oppskrifter, og utviklet sammen med kunden et virkelig flott produkt til glede for både store og små.