Sjekk ut vår showreel

Lyst å vite mer om oss?

PlayDesign Studio er et designbyrå fra Stavanger med et stort hjerte for emballasjedesign. Helt siden starten (2007) har vi fokusert på å utvikle sterke merkevarer for både små og store kunder. Hos oss jobber det i dag ni kreative sjeler, hvor alle er drevet av personlig engasjement, verdiskapning for våre kunder og gode historier. Våre satsingsområder er visuell identitet, emballasjedesign og nettsider – med et stort fokus på emosjonelt design i alt vi gjør.
I tett samarbeid med våre kunder, skaper vi gode og gjennomtenkte løsninger som engasjerer.

Dette har vi gjort

MooGoo Ice Cream House holder til i Stavanger, men åpnet ny
butikk i Sandnes i fjor sommer. Hos MooGoo skal du skape nye barndomsminner. Vi har utviklet navn, visuell identitet og emballasjedesign.

Se prosjektet

Lyngnes Gård produserer 100% naturlig eplejuice på Randaberg,
som også kalles for den grønne landsbyen. Vi har re-designet all emballasje for Lyngnes Gård, som nå har store planer for helt nye produkter til høsten.

Se prosjektet

Chili Chocolate lager alle sine fantastiske produkter i Søregata
i Stavanger sentrum, og er en spesialbutikk med et særegent sortiment. Vi har utviklet en etikett-familie som får fram de unike ingrediensene i hvert produkt. 

Se prosjektet

Hvorfor oss?

Merkevarer med personlighet

Vi skaper solide merkevarer gjennom grafisk design, visuell historiefortelling og tydelig kommunikasjon. For å skape en effektiv emballasje fokuserer vi på emosjonelt design, ved å frembringe positive følelser gjennom begeistring, overraskelser, forventninger – og ikke minst attraktive personlighetstrekk. Et godt samarbeid mellom designer og produsent hvor kunnskap deles, resulterer ofte i utvikling av merkevarer som varer over tid og som har riktig emballasje.

Modig utfordrer

Som Stavangers første designbyrå, har vi alltid hatt fokus på å utfordre oss selv og våre kunder til å være modige og annerledes. Vi må tørre å ha litt «guts» for å kunne utvikle oss selv og våre kunder. Hvorfor være som alle andre, når du kan være annerledes? Som byrå har vi ofte gått mot strømmen, og vi mener at nettopp dette har vært vår største suksess. Vi ønsker også å utfordre våre kunder til å ta modige valg.

Lidenskap for faget

Samtlige av våre ansatte er utdannet i hvert sitt fagfelt innen design. Vi engasjerer oss fullt og helt i hvert prosjekt og hver kunde, og går gjerne «the extra mile» for å oppnå best mulig resultat. Vi bruker tid og ressurser på å bli godt kjent med kunden og deres bedrift. Dette bruker vi som i vårt arbeid for å skape resultater for våre kunder som treffer målgruppen.

Personlig byrå

Vår designere blir raskt engasjert i prosjekter, og det blir veldig ofte personlig – på en god måte! Vårt personlige engasjement har blitt omtalt som svært positivt. Våre kunder kommer i direkte kontakt med våre designere, og blir godt tatt vare på. Vi er opptatt av å ha god og åpen dialog med våre kunder og samarbeidspartnere, være inkluderende og oppriktig interessert i hva som skjer rundt oss.

Erfaring og nysgjerrighet

Siden 2014 har emballasjedesign vært et satsingsområde for oss. Vi har gjennom årene opparbeidet oss svært god erfaring innen emballasjedesign i flere bransjer – spesielt innen mat- og drikkeprodukter. Vi er alltid på jakt etter nye spennende løsninger, og vår nysgjerrighet bidrar til mer erfaring. Gjennom vårt tette samarbeid med Det Norske Måltid, over flere år, så har vi opparbeidet oss nyttig kunnskap og fått et stort nettverk innen bransjen.

Konkurransedyktige priser

Gjennom vår erfaring, kompetanse og nettverk har vi skapt gode prosesser og metoder for å utvikle riktig og effektiv emballasje til våre kunder. Hos oss snakker dere direkte med designeren som utfører arbeidet. Ingen fordyrende eller tidkrevende mellomledd. Dette har resultert i kort vei til bestemmelser og god arbeidsmetodikk som hjelper oss til å utføre et godt stykke arbeid innenfor varierte budsjetter.

Vil du leke med oss?

Ta kontakt med Ken da vel! Du kan nå han på tlf 915 38 447 eller på ken@playdesign.no.