Kolumbus - Visuell identitet

Kolumbus

Design av bl.a. kart, logo, typografi og bildestil.

«Kolumbus hadde et ønske om å friske opp sin visuelle identitet, og da inviterte vi ulike design- og reklamebyrå til å delta i en byråkonkurranse. PlayDesign leverte godt, og vant konkurransen. Det avgjørende var at de hadde truffet godt med sitt forslag, og vi følte at de hadde forstått Kolumbus som selskap. PlayDesign sin oppgave i etterkant av konkurransen, var å utvikle en helhetlig identitet som vi i Kolumbus kunne jobbe med videre. Identiteten skulle fungere som et verktøy for oss, slik at våre interne designere hadde gode redskaper for videre arbeid. Vi er strålende fornøyd med den jobben PlayDesign har gjort!»


Elisabeth Tostensen,
kommunikasjonrådgiver

Trivselsagentene

Samarbeidspartner, nettsider og diverse grafisk innhold.


Elisabeth Ø. Rasmussen,
daglig leder

Forusvisjonen - Visuell identitet og nettside

Forusvisjonen / Forus Næringspark

Design av bl.a. visuell identitet, nettside og markedsføringsmateriell.

«Når Forusvisjonen skulle få en ny identitet og nettside, så gikk vi ut til flere byråer i regionen. Vi valgte PlayDesign som ny samarbeidspartner fordi de viste god forståelse og stort engasjement for prosjektet. Samtidig hadde PlayDesign en rød tråd i sin presentasjon, helt fra identitet, nettside og til bruk av sosiale medier. Skal vi jobbe tett med et byrå, er det også viktig at kjemien stemmer. Det gjorde det med PlayDesign, og vi ser fram til et videre samarbeid framover.»


Bjarte Dybvik,
prosjektleder

RTP Gass

Design av bl.a. nettside og markedføringsmateriell.

«Etter at vår tidligere nettside ble hacket, tok vi kontakt med PlayDesign for å få laget en helt ny nettside. For å sikre nettsiden vår for framtiden, var det viktig for oss at vår nye leverandør tok problemet med hackere på alvor. PlayDesign har et eget produkt som heter PlaySupport, som både tar backup og oppdateringer for å begrense tilgangen for hackere. Dette gjorde oss sikre på vårt valg av leverandør, og i tillegg var de selvfølgelig veldig dyktige designere. Vi er veldig fornøyd med nettsiden PlayDesign utviklet for oss, og har ikke hatt noen problemer i det hele tatt.»


Helge Veberg,
salg og markedssjef
Grønvik Eplemost - Embalasje

Grønvik Gard

Design av bl.a. embalasje og nettside med netthandel.

«Som gründer er det mye å tenke på! Da er det godt å ha flinke folk rundt seg som hjelper firmaet ditt til å tenke helhetlig. PlayDesign har lang og god erfaring, og har spesielt mye kunnskap som hjelper oss gründere. For oss har samarbeidet vært veldig positivt. Vi får en personlig oppfølging, og selv om vi vet at de også har store kunder så prioriterer de oss. Det er viktig at vi har et designbyrå som også tenker på oss gründere. Ofte har vi andre utfordringer enn de store etablerte selskapene, og dette vet PlayDesign. De finner gode økonomiske løsninger, samtidig som de er kreative!»


Elisabeth Grønvik,
daglig leder
Urban Sjøfront - Visuell identitet

Urban Sjøfront

Design av bl.a. visuell identitet og nettside.

«Stavanger Øst er en bydel i stadig utvikling, og når vi skulle utvikle ny identitet og nettside for Urban Sjøfront valgte vi PlayDesign som samarbeidspartner. De hadde tidligere både bodd og jobbet i bydelen, og med det hadde de nært kjennskap til produktet de skulle jobbe med. I et prosjekt som dette er det viktig å tenke på at identiteten og nettsiden må kunne utvikle seg i takt med bydelen. Derfor er vi veldig glad for at PlayDesign har laget en gjennomtenkt og leken identitet, samt en nettside i WordPress som hele tiden kan utvikles. Nettsiden kan vi også oppdatere selv, som er både økonomisk og veldig tidsbesparende. PlayDesign er et kreativt og framtidstenkende designbyrå - anbefales!»


Aslaug Tveit,
daglig leder

Mayawater

Design av bl.a. visuell identitet og embalasje.

«
Helt fra vi startet vårt samarbeide har det bare vært positivt! Vi opplever PlayDesign, som utrolig proffesjonelle og flexible. De leverer «varene» raskt og vi blir alltid gledelig overrasket. I tillegg er de super hyggelige og vi har en god kjemi på tross av at vi ikke har truffet hverandre ennå. Det at hele vårt samarbeid har foregått på telefon og mail, har aldri bydd på noe problem! Vi er en nyoppstartet grunderbedrift, som trenger ekstra oppbacking, og det får vi alltid :-) Vi gleder oss til fortsettelsen av samarbeidet!
»


Maya Gulbrandsen,
gründer

Yellowbox

Design av visuell identitet.


Henning Bonnez,
daglig leder

Kronengruppen

Design av bl.a. nettside, kampanjer, trykksaker og konsepter.

«Kronengruppen er et stort konsern, med flere hotell og spisesteder. PlayDesign har utviklet opptil flere nettsider, konsepter og kampanjer for oss. Jeg vil likevel trekke fram Sommerkampanjen 2013, da hele gruppen ble med på en stor felles kampanje. Det ble først utarbeidet et konsept rundt kampanjen, og den ble rullet ut på nettsider, aviser, sosiale medier, på hoteller og spisesteder. Det var en stor satsning, men det var verdt det! Hele Kronengruppen fikk et løft, og det ble også en suksess på antall besøkende. PlayDesign er flinke på helhetlig markedsføring!»


Helmer Steinsvåg,
daglig leder
Matværket - Visuell identitet

Matværket

Design av visuell identitet, nettside, trykksaker og konsepter.

«Kvadrat skulle få et helt nytt spisested, og det skulle være av internasjonal kvalitet. Vi kontaktet PlayDesign, og de ble veldig engasjert i prosjektet. Et godt samarbeid kom raskt i gang, og PlayDesign hjalp oss med alt fra navn, konsept, visuell identitet, nettside, Facebook, og ikke minst gjennomføringen av alle de små og store elementene som skulle produseres. Alt fra menyer, plakater, klistrelapper, kopper, skilting m.m. Vi opplevde PlayDesign som kreative, kunnskapsrike, pålitelige og ryddige. De leverte varen - rett og slett!»


Hilde Sommerfeldt,
direktør

Nettverk Stavanger

Design av bl.a. visuell identitet og nettside.

«Nettverk Stavanger skal gjøre regionen mer attraktiv å jobbe og etablere seg i, samt være en ledende aktør for nettverksbygging og lederutvikling. PlayDesign har vært med helt fra begynnelsen i 2010 til der vi er i dag, og har bidratt til at vi hele veien har fremstått profesjonelle i all type kommunikasjon. Gjengen med kreative designere i PlayDesign har ligget i forkant og tenkt helhetlig og langsiktig, og viser at de har et stort engasjement for nettverksbygging og et stort hjerte for regionen! Vi er veldig glade og stolte av å ha PlayDesign med på laget!»


Nils Henrik Stokke,
initiativtaker