Ken Bakke

Ken Bakke

Designer og daglig leder (partner)

ken@playdesign.no

(+47) 915 38 447

Typisk meg er å lage en kopp med te for så å drikke den kald.

Aud Helen Eike Erdal

Aud Helen Eike Erdal

Designer og kreativ leder (partner)

audhelen@playdesign.no

(+47) 918 82 751

Typisk meg er å skrive lister for det meste. De skrives alltid på nytt, rent ark med en gang de ser litt rotete ut ;)

Øyvind Mikkelsen

Øyvind Mikkelsen

Grafisk designer og webutvikler

oyvind@playdesign.no

(+47) 915 61 851

Typisk meg er å glemme "anti-brann-skade-votten" når jeg tar ut glovarme godsaker fra stekeovnen.

Runar Eltervåg

Runar Eltervåg

Grafisk designer og webutvikler

runar@playdesign.no

(+47) 980 48 161

Typisk meg er å våkne om morgenen og sovne på kvelden.

Bernt Henrik Kommedal

Bernt Henrik Kommedal

Grafisk designer

bernt@playdesign.no

(+47) 924 90 407

Typisk meg er å drikke kaffe rett fra kannen.. via koppen.

Frida Svensson

Frida Svensson

Grafisk designer og produktdesigner

frida@playdesign.no

(+47) 412 28 323

Typisk meg er å tenke Ctrl+Z når jeg søler kaffe!

Ronny Edvardsen

Ronny Edvardsen

Prosjektleder og Mac-operatør

ronny@playdesign.no

(+47) 411 41 500

Typisk meg er å planlegge en stille og rolig kveld, som ender i en uforglemmelig festival av happenings...

Om PlayDesign

PlayDesign er et byrå med et stort hjerte for både små og større kunder. Som regionens første designbyrå, har vi helt siden starten i 2007, fokusert på å utvikle sterke merkevarer for våre kunder.

Først bygger vi en sterk visuell identitet for bedriften, produktet eller tjenesten. Deretter gir vi kunden gode verktøy, slik at det blir enkelt å ha kontroll over egen merkevare i etterkant.

PlayDesign har kunder innen de fleste bransjer og arbeider i dag med kommuner, større kjeder, etablerte bedrifter og gründere. Vi hjelper våre kunder med å utvikle sterke identiteter ved hjelp av visuell kommunikasjon, brukervennlige nettsider og spennende emballasjedesign.

Vår visjon er «Mer moro i hverdagen». Dette gjelder ikke bare for oss, men også for våre kunder. Moro kan være så mangt, men fremfor alt handler det om å leve gjennom våre verdier: nysgjerrige, lekne, ekte og ærlige. Dette skal vi være internt på jobb, men også sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi skal bruke verdiene til å utvikle unike og kreative løsninger for våre kunder, samt skape magi og begeistring. Solide produkter og løsninger skal gjøre det enkelt for våre kunder å ha kontroll over sin egen merkevare.

Poenget er at når vi har levert de riktige verktøyene, så bruker våre kunder mindre tid på å finne riktig logovariant, fargekoder, skrifttyper etc. De kan da bruke mer tid på idéutvikling og hvordan de skal bygge merkevaren sin. Bruke tiden riktig, rett og slett. Og, da får de tid til det som er mest moro..

Vi har utviklet verktøyet PlayID slik at bedrifter kan ha full kontroll på sin egen identitet og merkevare. Les mer om verktøyet på PlayID.no

Gleden av nettverk

PlayDesign er et fullservice designbyrå som har et stort nettverk av gode samarbeidspartnere og leverandører. Vår kjernekompetanse er design, identitet og merkevarebygging. Trenger vi hjelp til f.eks. trykketjenester, tekst, foto og illustrasjon, har vi et stort nettverk av leverandører vi kan velge mellom – de flinkeste i klassen rett og slett.

Vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, derfor har vi et tett og godt samarbeid med ulike leverandører som sikrer leveranse av høy kvalitet til avtalt tid. Vi ønsker at våre kunder skal glede seg over gode produkter og tjenester, derfor setter vi høye krav til våre leverandører.

PlayDesign tilbyr produkter og tjenester av høy kvalitet til gode priser innenfor: grafisk design, offsettrykk, digitaltrykk, skilt/bannere/rollups, silketrykk, nettsider, interaksjonsdesign, kommunikasjonsrådgivning, strategi- og visjonsarbeid, forretningsutvikling, fotografering, illustrasjon og giveaways m.m.